Gud har en dröm

Gud har en dröm av Desmond TutuEtt befriande budskap om ljus i mörkret!
Fredspristagaren Desmond Tutu har länge beundrats av människoe över hela världen för det hjältemod och den charm han visade prov på medan han stödde otaliga sydafrikaner i deras kamp för mänskliga rättigheter. I Gud har en dröm delar han med sig av det andliga budskap som väglett honom genom svåra stunder.

I Gud har en dröm understryker Tutu hur viktigt det är att vi har hopp och drömmar - för det är på hopp och drömmar som en bättre framtid ska byggas. Det är med hjälp av dem som Guds dröm ska förverkligas.

Detta tankeväckande och djupt positiva verk är sprunget ur hans egen erfarenhet av kärlekens förmåga att skapa förändring; den är hans mycket personliga och befriande budskap om ljus i mörkret.

Lite utdrag från boken:

*
Det finns inte någonting du kan göra för att få Gud att älska dig mindre, för Gud älskar dig redan och kommer alltid att göra det.

* Gud älskar dig som om du vore den enda människan på jorden.

* Gud tror på dig. Gud förlitar sig på att vi ska hjälpa Honom att göra den här världen sådan som han har drömt om att den ska vara.

* Kan du föreställa dig vad som skulle hända i världen ifall vi accepterade detta faktum i fråga om oss själva - att vi, vare sig vi vill eller inte, är en enda familj?

* Det underbara med en familj är att alla medlemmarna inte förväntas tycka likadant om precis allting.

* Nånting annat som är utmärkande för en familj är dess villighet att dela med sig.


Detta är en mycket bra kristen bok. Är en riktig guldgruva.

ISBN 91 77 15 621 8  på Richters förlag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0