Fest i helgen

I helgen var det 50 års fest i Gällivare. Vi var ca 54 personer med på festen. Där var det mycket god mat. Detta är min tallrik med lax i olika former och kyckling i olika former, skinka,ägg, paj och olika dressingar som tzatziki( eller hur det nu stavas). Allt var mycket gott. Sen blev det tårta efteråt.(C) copyright Mia. Kortet får ej lånas eller användas utan mitt tillstånd.


Innan det blev mat var det 4 st som kom utan att A visste om det, det var min ena faster och hennes man och min fasters dotter med hennes man som kom. De var utklädda med masker på sig jag hann bara ta ett kort och det var på min kusin. Man kände absolut inte igen dem. Vill inte sätta ut kort om de inte vill vara med i en blogg. Ska hör a med dom om jag får sätta ut några kort om jag suddar ut deras ansikten.

Sen var det mycket spex, som tex min faster klädde ut sig till en baby och sjöng, två av mina fastrar klädde ut sig med lössnoppar och sjöng till en låt, 4 kusiner klädde ut sig till ABBA och sjöng en av deras låtar. Mycket bra.

Kul fest allt som allt. Träffade även en kusin till mig som jag inte har träffat förut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0