Svenska hjältar-galan

Nu ikväll var det Svenska hjältar gala på tv4. Oj vad jag blev berörd. Tänk att det finns kärlek ute i samhället och människor som bryr sig om andra människor, utan att få nåt för egen vinnings skull.

Det jag blev mest berörd av, var när Madelene Sundström räddar Natalie från att bli ofredad. Det var en kille som följde efter Natalie från bussen och förgrep sig på henne, då kom Madelene och räddade henne. Mycket bra gjort.

Det andra som jag reagerade på var när Hossein  räddar en pojke som föll från 6:e våningen. Och pojken klarade sig då Hossein fick tag ihan.

Det som jag själv skulle vilja göra är det som Sam och Stina Dahlgren gör, att hjälpa hemlösa, ensamma och ungdomar i ensamhet. Och dessutom gör de det ideellt. Och jag tror dessutom att det ger en glädje i livet som inte pengar kan ge.  Läs mer här om Sam och Stina.

Jag brinner för att hjälpa hemlösa på ett eller annat sätt. Där på Hornsgatan skulle jag inte ha nåt emot att vara. Det behövs verkligen mer av vardagliga hjältar, samhället skulle se mycket bättre ut då. Jag vill verkligen till Stockholm och hjälpa hemlösa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0