Singellivet är en pina

Nu är det storhelg igen och fortfarande singel. Usch så jobbigt det är. Alla berättar (både privat och på jobb) vad de ska göra med sin familj och sina barn. Att de inte kan se att det finns singlar som vill ha familj och som mår dåligt av att vara singel.
Och det är ju inte bara under storhelger det är jobbigt utan även andra tider. Varför kan man inte ta mer hänsyn till oss singlar. Ni som säger att ni inte gör något fel och tar hänsyn varför har jag då aldrig upplevt att ni tar hänsyn just på det området.

Många säger att de arbetslösa är utanför samhället men det är ju vi singlar som är helt utanför samhället. Man känner sig som 5:e hjulet under vagnen och är helt utanför när de pratar om sina familjer. Det är inte så kul att hälsa på människor som har familj, jag har inget att prata med dom om och man är fortfarande 5:e hjulet under vagnen.

Dessutom måste man göra allting själv, handla, laga mat, äta maten själv, städa ensam, sina intressen, sova ensam, vakna ensam, har ingen att prata med när man kommer hem. Det är även jobbigt ekonomiskt och det man handlar hinner bli förstört för att det inte hinner bli uppätet och man kan inte handla den mat man vill.

Är dessutom vegetarian så jag känner mig ännu mer utanför. Man kan inte bjuda hem människor på mat. Visst kan jag gå till andra och äta , men det vore ju en fördel att äta hela tiden vegetarisk och stå för det.

Är heller ingen ute människa som går ut på krog, det är ju så ytligt. Och här i Luleå finns ju inga killar, inte i min smak i alla fall.

Ni har det allt bra som har en partner, så kom inte och säg annat. Men skryt inte över att ni har familj och barn, sluta berätta om er familj med andra som inte är i den situationen. Ta lite hänsyn till oss singlar.

Själv har jag aldrig upplevt att någon tagit hänsyn på nåt område i mitt liv. Då menar jag INGEN.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0