Ta hänsyn i handling

Jag vet att jag klagade ganska så mycket i förra inlägget, men är det kärlek att ta hänsyn till de som vill ha familj men inte har det. Har man rätt att utan vidare prata om och med andra utan att ta hänsyn hur den andra mår utav det. Eller är det så självklart att man ska vara en familj och ha barn så att man glömmer bort alla singlar, hur dom känner det. Nu har jag det extra jobbigt eftersom jag inte har haft ett längre förhållande, men hade jag haft det så hade det ju inte varit ett problem för mig. Men man vet ju aldrig heller hur jag hade mått i den situationen. Det kanske hade varit lika jobbigt för det.

Vad tycker ni?
För jag anser att man ska kunna fråga om det går bra att prata om sina barn eller ha med sina barn eller när man träffas eller dylikt inför en singel. För den andra människan vet kanske inte ens om den andre människans situation hur man känner för det. Så tänk efter först hur den andre människan kan må innan du pratar om din familj eller barn inför en singel. Visa respekt för singlarna att de inte har familj och försök förstå deras situation först.

Jag tycker inte att det är så kul att höra om andra vad de ska göra tillsammans med sin partner och sina barn, när man själv inte har det livet.
Jag tycker att visa hänsyn i handling är en jätteviktig handling för den andre människan. Då visar man att man bryr sig om andra människor.

Men sen kan man ju tänka motsatt håll också, vad ska jag som singel ta hänsyn till, gentemot familjer??
Jo jag kanske måste förstå att man vill prata om sina barn  med andra och att de vill berätta vad de gjort med familjen.
Vem ska ta hänsyn här , vem vinner och vem förlorar här.?? Vem ska ta hänsyn i handling, familjemedlem som vill prata om sin familj, eller singeln som mår dåligt att de pratar om sin familj. Men när jag själv får familj så vill jag ju självklart prata både om barn och min man. Men jag skulle nog fråga om det fanns en singel i närheten om det går bra först, för många har det ju ingen betydelse om man pratar om sin familj med andra.
På FACEBOOk skrivs det ganska så mycket om sina barn, är det rätt när så många ser det, och där kan det ju finnas många som inte kan få barn heller.
Är det rätt eller fel.?
Skriv gärna en kommentar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0