Invigningen av mötesplatsen Glimten

Invigningen av mötesplatsen gick bra, men med lite problem som för lite ingredienser till våffelsmeten som fick inhandlas och lånas från avdelningar på Örnen. Det var en bra, rolig men hektisk dag.
Här är några kort därifrån.


Här spelar och sjunger Seppo Herkinen.


Här står Marita och gör våffelsmet som bara den.


(c) copyright Glimten. Korten får ej lånas eller användas utan Glimtens tillstånd. Dessa kort kommer även att finnas med på Glimtens blogg.

Snart öppnar mötesplatsen Glimten

På Våffeldagen 25 mars öppnar Glimten, som är en mötesplats för seniorer med flera. Glimten finns på entré planet på servicehuset Örnen.
Då kommer Yvonne Stålnacke att inviga Glimten och det kommer att bjudas på våfflor och kaffe och lite underhållning.
Öppet mellan 11 - 14 på öppningsdagen och sedan kommer det att vara öppet tisdag- fredag 10-15.

Läs gärna mer på Glimtens blogg http://motesplatsglimten.blogg.se som kommer att uppdateras när det händer något speciellt på Glimten.

Söta små valpar

Förra helgen var jag och såg på några söta hundvalpar, chiwawa valpar.

Visst är dom söta!
De 2 översta bilderna är på den minsta hunden.
Ena hundmamman(C) copyright Mia. Korten får ej lånas eller användas utan mitt tillstånd.

Varför ser man egentligen på melodifestivalen?

Ush vilka låtar som fick höga poäng. Och Anna Bergendahl var ju inte ens bra. Låten lär komma sist i ESC festivalen.

Det bästa med programmet i kväll var WIGWAM killen och Jakob från the Poodles. Klart bäst! Även inledningen till programmet med låten Eye of the tiger.

Nä det får vara nog med Melodifestivalen för mig.... men jag kommer nog ändå att se nästa år igen, tyvärr.

Vad behövs egentligen i samhället?

Just nu går jag en praktik/ett projekt som handlar om att vi ska öppna en mötesplats för äldre. När jag har varit in på nätet och sett vad som finns för de äldre så finns det en hel del här i Luleå. PRO och andra har ju mycket för seniorer men vad finns det för de hemlösa/missbrukarna. Det borde finnas mer för dom istället. Här finns bara Ria och genom Pingstkyrkan som dessa har nåt ställe att gå till. Det är som att man glömmer bort de hemlösa som inte har nånting, varken bostad, mat för dagen och ingen gemenskap. De är också människor som samhället behöver ta hand om mer.

Och jag som är singel har ingenstans att gå heller. Det finns bara ställen för par och det är inte så kul att gå på sådana ställen som singel, man känner sig så utanför då. Helst om man inte vill vara singel. Så det borde finnas mer för oss singlar.

Inte för att jag trivs och vill stanna kvar här i Luleå och jag bryr mig inte om vad som finns här heller men man borde se mer vad som egentligen behövs i samhället.
Jag vill ju till Stockholm och hjälpa hemlösa istället.

RSS 2.0