Ordspråk 2

Du, o Gud, har skapat oss till dig, och vårt hjärta är oroligt till dess det finner vila i dig.
/Augustinus

Klockan 10.30 på morgonen i Khao Lak av Pigge Werkelin

Klockan 10.30 på morgonen i Khao Lak av  Pigge Werkelin
Ingen har väl gått miste om tsunamikatastrofen i december 2004 i sydostasien. Pigge Werkelin skriver tillsammans med Lena Katarina Swanberg om katastrofen. Här får man följa hans kamp för att hitta sin döda fru och sina 2 söner, kampen mot svenska myndigheter.
Mycket bra bok, sorglig men sann.Behövs mode och trender?

Har undrat en tid på varför man följer mode och olika trender? Vad är det bra för? Är det för att man vill vara modern och trendig som de allra flesta, så att man inte blir utanför. Eller vill man inte sticka ut och vara sig själv och ha på sig det man tycker om utan att "modevetare" ska bestämma hur vi ska klä oss. Själv väljer jag de kläder jag tycker om, det kan vara allt från second hand till H&M, Kappahl. Vad tycker du?

Ordspråk

Jag har upptäckt, att det högsta goda är kärleken. Den är universums innersta princip. Det är livets stora förenade kraft. Gud är kärlek. Den som har kärlek, har funnit nyckeln till den sanna verklighetens innebörd. /Martin Luther King

Mitt första inlägg

Detta är mitt första inlägg så det kan ju vara bra att börja med att berätta lite om mig själv. Jag är en 43 årig tjej från norrbotten, tycker mycket om musik, älskar att vara i Stockholm, är frihetsälskande, tror på Gud och hatar alla orättvisor och våld. Det blev inte så mycket nu men det blir nog lite mer senare.

RSS 2.0