Har nu kommit hem från Piteå

Har nu kommit hem från Piteå, var bland annat på Piteå Dansar och Ler, (PDOL) men på dagen, för det är så mycket fylla på kvällstid och då är det inte så kul att vara där. Men då vi var på dagen såg vi bland annat att Ola Salo från The Ark  och en kille till gick framför oss en bit. Kul att se han. Det var mycket folk och varmt , skönt.
På lördag var i Badhusparken där det var loppis. Köpte bara några CD-skivor. Är inte så mycket för att shoppa. Jag är mer för att se på allt folk och se mig omkring och ta det lugnt.

Ge mig glädje i mitt liv

Käre Jesus!
Tack för att jag får komma till dig med mina böneämnen. Jag vet att du älskar mig och vill mig bara gott. Så jag ber dig att ge mig av din Helige Ande. Jag behöver han så mycket i mitt liv, klarar inte av mitt liv utan Helige Ande. Jag behöver glädje, kraft, vägledning i mitt liv. Det står i ditt Ord att den som ber han får, den som söker han finner och den som bultar skall dörren öppnas.  Tack för att du kommer att ge mig bönesvar, men kanske inte när jag själv vill utan när du ser att jag är redo och litar på dig, för den som tror på dig skall strömmar av  vatten levande flyta ur hans inre.
I Jesu namn. Amen.

Vilken otur!

I lördags tänkte jag ladda upp min nya layout på min hemsida, men vad hände! Jo, datorn kraschade eller vad det nu blev för fel vet jag inte. Jag kom inte in i datorn så jag kunde inte bränna ner innehållet  från hårddisken. Typiskt!
Men min mamma tittade på Blocket om det fanns någon  billig dator till mig där. Och det fanns det, som tur var. Så i söndags fick jag en ny begagnad dator. Marit och Micke kom och hjälpte mig med att sätta in alla sladdar till datorn, för det kan jag inte själv. Men nu kan jag rippa lite cd-skivor som jag inte kunde på min gamla dator, hade windows 98, nu XP.

RSS 2.0