Spelmansstämma på Hägnan

För några dagar sen frågade Maria mig om jag ville hjälpa till vid SpelmansstämmanHägnan, att stå vid entrén  och ta betalt. Jag hade inget annat för mig så jag tog på mig det uppdraget. I gengäld fick jag en fika - matbiljett. Jag stod ett pass både Lördag och Söndag. Jeanette stod passet före mig på söndagen. Inte för att folkmusik är min musiksmak, för mig är det bara en massa gnissel från fiolerna, men det är kul att komma ut bland folk och göra lite annorlunda saker.

Tunadagen

Ja då var det dax igen för Tunadagen. Det var bra väder även i år. Här bjöds det på hamburgare, korv, kaffe, te, saft, popcorn, bullar och kakor. Det fanns även hoppborg och karusell för barn. Musikunderhållning med olika lokala band. Margareta (S) politiker talade också lite om uppfräschningen av Tuna badstrand mm. Satt och pratade med olika grannar som bor här på Tuna-området. Det bästa av allt är att allt var gratis. Jag tycker att det är bra att dom ordnar sådana områdes fester så att alla grannar kan träffas och prata och umgås.

Äntligen sommar!

Ja, då har sommaren äntligen kommit hit upp till norr. Den har varit här i ca 1 vecka nu. Och det är ovanligt att sommaren har kommit så här tidigt, så man undrar ju om det blir en dålig sommar sen. Det kanske är de enda dagarna som är varma. Men jag har tagit vara på dagarna då jag har varit ledig och solat på stranden nedanför mig. Men badat har jag inte gjort än, för det är lite för kallt i vattnet, så det får jag vänta ett tag till.
Ha en bra och varm sommar!

Veckans lista v.23 Ljud jag inte kan vara utan

Veckans  ljud:

1. Biltrafik - När jag står och väntar på bussen på morgonen så njuter jag av all biltrafik efter vägen.

2. Vågor som slår mot stenar och stranden, är bara ett måste nu på sommaren.

3. Bra musik är självklar i den här kategorin

Lär mig kärlekens väg av Joyce Meyer

Lär mig kärlekens väg av Joyce Meyer

Detta är en kristen bok men med ett budskap som vi alla behöver ta till oss.
Joyce Meyer delar med sig på ett personligt sätt av sina livserfarenheter, varvat med bibliska insikter. Som Joyce säger:"Man kan inte ge vidare något som man inte har själv!" Många människor försöker vandra i Guds kärlek i sin egen kraft, men på grund av att de själva aldrig tar sig tid att ta emot Guds kärlek kan de inte ge den till andra.
Här tar hon upp bl.a " Du kan inte ge bort något du inte har", " Kärlek genom ord", "Kärlek genom materiella gåvor", "Kärlek genom tankar", "Kärleken är villig att anpassa sig", "Kärleken är opartisk", "Kärleken befriar".
Bra bok med många bra exempel på hur vi kan praktisera kärleken.

image36 kostar 79 kr på Livets Ord
ISBN 91 7866 431 4

Veckans lista v. 22 Platser i Stockholm

Platser i Stockholm:

1. Hötorget - Här är det alltid mycket folk, trivs att sitta på konserthustrappan och se ut över alla färger från blommor och frukt och grönsaker och allt folk.

2. Monteliusvägen - Fin utsikt över stockholm över Kungsholmen, Gamla stan mm

3. Gamla Stan  speciellt Västerlånggatan. Här är det bara så skönt att bara strosa  bland alla människor, cafeér.

Plus alla andra ställen i Stockholm. Hela Stockholm är bara för underbart.


RSS 2.0