Inget bönemöte idag

Idag blev det inget bönemöte för min del eftersom jag har fått en förkylning. Ibland rinner det från näsan  men oftast är det täppt. Och det är inget kul. Har svårt att sova då. Jag får hoppas att det inte blir någon rethosta, brukar alltid få det i slutet av förkylningen. Som tur är har jag sällan förkylning, ca 1½-2 års mellanrum.
Har ni klarat er från förkylningen?

Söndagsmöte igen

Nu var det möte igen. Nu när *K* bad så frågade hon först om jag hade jobb, men jag svarade att jag inte hade det så hon bad om det. Jesus sa att han hade öppnat en dörr för mig och att jag skulle förstå att det var från han som hade öppnat dörren för mig. Jag hoppas att det blir något bra och inte heltid för det skulle jag inte orka med, livet består av mer än bara jobb, äta sova. Hoppas att Gud är en god Gud i alla fall. Skulle jag få sitta vid datorn och göra nåt som jag kan skulle det vara kul. Eftersom jag gör det hemma och tycker om det. Tänk att få pengar för att göra nåt som jag gör hemma och tycker är kul.

Ny hemsida

Ja nu har jag äntligen fått ut min nya hemsida på nätet. Det är en del kristet men det finns annat också.
Gå gärna in på den ,Mias Place.
Den adressen kommer inte vara hela tiden, jag kommer att byta från Bredbandsbolaget till det nya vi har här i Luleå, Lunet. Och då försvinner allt som har med bredbandsbolaget att göra. Om du vill ha min nya adress så kontakta mig före den 31/3.

Ha det så bra. Vi hörs igen, nu kanske lite mer nu när hemsidan är klar.

Första januarimötet

Jaha då har jag varit igen på bönemöte. Som vanligt var det bra. Hela mötet så kände jag positiva reaktioner på undervisningen och det som sades, bla att vi kristna är försonade med Gud och om Guds kärlek till oss. Jag bad sen att de skulle be för min ekonomi och jag skulle inte oroa mig för Gud tar hand om den och allt det andra också.
Tack för dessa människor på mötet, de är trevliga och har kärlek till människor, jag känner mig hemma där.

Det som jag skrev om före jul att jag inte skulle få några pengar, så löste det sig , jag fick pengarna som vanligt.


Nu är det nytt år

Nu är jag hemma från jul -och nyårsfirande i Gällivare. Det har varit bra, men blev lite för lång tid att vara där.
Så nu har det blivit ett nytt år och hoppas på bra saker som händer detta år, men det kan även hända sånt som är jobbigt också.

RSS 2.0