Så här var mitt 2008

Så här var det gamla året 2008 fär mig i stora drag:

I februari började jag tycka om hårdrock genom Line of fire med E-type och the Poodles i melodifestivalen. Sen köpte jag deras skivor och började tycka mer och mer om hårdrock.

I mars tog en faster (Eva) kontakt med mig.  Jag har aldrig träffat dom och jag har aldrig vetat vilka de var.

Under våren träffade jag en kusin för första gången och även faster Eva. Det var jättekul och spännande att träffa dem. De var helt otroligt goa människor. Tycker om dem jättemycket.

I midsommar åkte  jag ner till Göteborg och träffade 2 fastrar och 3 kusiner och deras barn. Det var spännande. Det blev ju en hel del på en gång. De var också helt suveräna människor som jag tycker om jättemycket.

Helgen efter var jag till Kalix och såg på the Poodles för första gången,  (men inte den sista gången). De var jättebra och goa människor de också.

I augusti började jag äta vegetarisk mat och slutade även att äta godis. Men tyvärr så började jag igen att äta godis i oktober och började slarva med maten igen. Fuskar lite i min kost då jag är hemma hos min mamma och äter då animaliskt.

I september träffade jag en farbror och en 1 kusin och hennes barn på en fest.

I oktober började jag i en ny bönegrupp, där vi samlas hos varandra och ber och läser bibeln. Kände några i gruppen sen tidigare.

Firade jul och nyår uppe i Gällivare med min mamma, brorsan, moster och hennes familj, mormor och morfar. Träffade dessutom en faster till och 3 nya kusiner .

Det blev ganska mycket om den nya släkten  detta år men jag har några kvar att träffa fortfarande.

Men däremot ser jag framemot det nya året 2009. Har stora förväntningar på det nya året. Fast samhället inte ser så bra ut just nu och inte kommer det att bli bättre heller, så ser jag ljust på framtiden, det kommer att bli en del förändringar i mitt liv under 2009. Men när, var, hur och vad som händer är en annan sak.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0