Eu valet - Är abort en mänsklig rättighet?

Jag säger att abort inte är en mänsklig rättighet. För skulle det vara en mänsklig rättighet så skulle även att döda andra människor vara en mänsklig rättighet. Då skulle ingen åka in i fängelse då en människa tar livet av en annan människa.
Att ta abort är lika med att döda ett barn. Jag tror inte att någon förälder skulle vilja döda sitt eget barn vid en viss ålder.

De flesta tycker att ta livet av andra människor är helt fel men så finns de som tycker att döda ofödda barn är en mänsklig rättighet. Hur kan man tycka så.? .
Det rimmar helt enkelt inte. Döda är att döda än i vilken ålder barnet är i. Tycker ni som står för abort att det är bra att döda andra människor också. Om inte välj sida. Bra eller dåligt att döda. Man kan inte tycka både och. Döda ofödda barn och döda andra människor är som sagt samma sak.

Varför handlar det bara om vad som är bäst för kvinnan, ingen tänker på att alla har rätt att leva. Det är inte vårt ansvar att välja vilka som ska leva eller dö.

Många som tar abort säger att de inte kan ta hand om barnet som  de väntar, de kanske är för unga och inte har jobb.
Men jag tycker ändå inte att man ska döda bara därför. Man kan föda barnet och adoptera bort barnet istället. Som är det bästa i det fallet. Och jag tror också att har man väl fött ett barn så tror jag att man inte ångrar sig att det föddes.

ALLA HAR RÄTT ATT LEVA!
NEJ till ABORT! NEJ till att DÖDA!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0