Ugnspannkaka med krämig linssallad

Nam nam vad gott det här är. Och billigt är det.

Ugnspannkaka 2-3 port

3 ägg
6 dl mjölk
2½ dl vetemjöl
2-3 msk smält smör.
salt
 
Vispa ägg och mjölken. Tillsätt mjölet och smält smör och lite salt. Grädda i 20-30 min  i 225 grader.

Krämig linssallad 2 port

1 dl röda linser ( går bra med gröna linser också)
½ dl creme fraiche
cayennepeppar eller chilipulver efter smak

Koka linserna enligt anvisning på förpackningen. Låt kallna. Rör i Creme fraiche och kryddor.  Ät till ugnspannkakan  och gärna riven morot till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0