Bröd med keso,örter och tomat

Bröd med keso,örter och tomat 4 p

8 skivor grovt bröd
2 dl keso (eller 200 g färskost typ philadelfia)
4 tomater
½ dl finhackade färska örter ( basilika, timjan eller oregano)
1 ask groddar
salt och peppar

Blanda keso med örterna i en skål, salta och peppra. Dela tomaterna, ta ur kärnhusen och strimla tomatköttet tunt. Bred kesoröran på 4 bröd, lägg tomatskivorna på dem och toppa med groddar. Lägg de andra brödskivorna på de resterande bröden.
Denna smörgås passar bra som enklare lunch eller till the.


Kommentarer
Postat av: anna

det ska jag pröva :) lät hur gott som helst

2009-01-21 @ 22:07:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0