Skyltsöndag

Idag har jag varit på julskyltningen här i Luleå. Jag brukar gå dit för att det är mycket folk. Stan lever upp då. Men jag tycker att det är jobbigt när alla går i snigelfart. Själv får man stressa förbi alla människor. Köpte en julklapp till min mamma och sen gick jag till Norrbottensmuseet för att lyssna på Rejoice Gospel. De var jättebra. De sjöng bland annat "Joy in my soul" och "Tell it on the mountain". Och det är ju vad julen handlar  om - Jesu födelse, som är julens glädje budskap. Det finns inget som kan mäta sig med att det är Jesus födelse man firar på Julen. Var lite i parken utanför museet också där de sålde olika produkter och man fick smaka på "slobba" liknar plättar, men vet inte vad det är för skillnad.
Annars är ju Skyltsöndagen ett jippo för köpmännen och alla affärer, det är ju de som tjänar på julen. Men jag tycker att det är bra när skolklasser står och säljer bröd till resor m.m.

När jag kom hem satte jag i de nya glödlamporna i elljusstaken. Men vad hände, här blev det inte något ljus. Så jag vet inte vad som är fel här. Ingen julgran och ingen elljusstake i år, lite tråkigt men men. Adventsljusstake brukar jag inte sätta fram för jag är sitter sällan  i köket. Men den kan man ju kanske sätta in i vardagsrummet.

Så nu tänker jag äta och sen iväg igen på bönemöte. Skriver sen hur det gick.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0