Tjejsnack 15

Här kommer mina svar för tjejsnack 15.

Din stad

1. Vilken stad bor du i?
Luleå - världens tråkigaste stad i världens tråkigaste län.

2. Berätta om något din stad är känd för?
Jag bryr mig inte vad som är känt för Luleå, enligt mig finns det ingenting

3. Hur länge har du bott i din stad?
i 24 år- alldeles för länge

4. Vad är det bästa med din stad?
Lite vatten finns det i alla fall - Norra och södra hamn, och skärgården, men inte så där jättefint för det.

5. Vad saknar du i din stad?
Jag saknar allt, tex scen där artister kan uppträda, saluhall, vegetariska restauranger och butiker,  längre sommar och mycket mer.

Alltså är Luleå världens sämsta stad att bo i om man inte nu trivs med vintern och snö och tycker om att åka skidor med mera.

Gå till tjejsnack


What kind of reader are you

Här har jag gjort ett test om vilken sorts läsare jag är.


What Kind of Reader Are You?
Your Result: Book Snob

You like to think you're one of the literati, but actually you're just a snob who can read. You read mostly for the social credit you can get out of it.

Literate Good Citizen 
Dedicated Reader 
Obsessive-Compulsive Bookworm 
Fad Reader 
Non-Reader 
What Kind of Reader Are You?
Quiz Created on GoToQuiz


Jag vet inte om det stämmer till 100% men jag läser för att få veta mer om olika saker jag är intresserad av, så det stämmer nog in ganska så mycket i alla fall.

Träffade släktingar

Igår var jag till Piteå och träffade lite släktingar. Först var jag ut på stan och gick och kollade på Piteå Dansar och ler. Då är det alltid mycket folk ute och det händer en hel del. Inte för att det är betyder så mycket, men det är alltid kul när det är mycket folk ute. Träffade sen 3 fastrar, en av dem *S* kom från Göteborg och träffade henne senast  förra midsommar. *E* som kommer från Gällivare träffar jag oftare och hon var också i Piteå. Och *B* som jag inte har träffat innan så det var kul att träffa henne. Vi var ett bra tag på stan och sen gick vi hem till *B* och åt mat. Sen gick vi över gården till en annan faster *G* som jag inte heller har träffat förut. Kul att träffa henne också. Nu har jag träffat alla fastrar och farbröder, men har kvar några kusiner än att träffa.

Jag visste inte om jag skulle gå in på PDOL på kvällen, jag ville se Hammerfall, men jag åkte hem till Luleå istället för det var så dyrt inträde, 360 kr. Vill hellre spara pengarna till en Stockholmsresa till hösten.

Längesen sen senaste inlägget

Oj, det var ett bra tag sen jag skrev i min blogg. Det beror bland annat på att jag har mått lite dåligt och har inte orkat skriva nåt i bloggen och sen har jag varit ute så mycket när det har varit varmt väder. Man vill ju ta vara på sommaren och inte sitta framför datorn då.

Nu har mamma varit här i några dagar och på torsdag får jag mer främmande. Jag åker med dem till piteå på fredag, ska träffa mina fastrar och ev. gå på Piteå Dansar och Ler, men inget är bestämt. Vill hellre spara pengar så att jag har råd att åka till Stockholm istället.

Ha det så bra!

Till hösten ska jag börja skärpa  mig och  skriva lite oftare igen i bloggen.

Södra hamn

Har har jag varit vid södra hamn och tagit lite kort. Det är så fint vid vatten och båtar. Jag bara älskar det.
Marknad

Idag är det marknad här... ja även tisdag och onsdag. Jag köpte en krydda.... en grön pesto krydda som man ska blanda med olja. Hoppas att det smakar som vanlig pesto. Sen köpte jag stick garn som jag ska sticka en halsduk av. Det är sånt garn som är lite trådigt... hur jag nu ska förklara vad det är för garn. Passar i alla fall mest på vintern då det är kallt ute.
Så nu sitter jag och stickar ska kanske åka  in på onsdag också och köpa ett nystan till.

Blinddejt

Igår kväll så ringde *S* från Boden och frågade om jag hade hittat någon kille än. Han vill så gärna att jag hittar nån att leva med. Han sa att han kände en trevlig kille *R* härifrån och jag fick hans telenummer och jag ringde till honom  och vi skulle träffas idag. Vi träffades först utomhus på samma område som jag bor på och  vi satt ute ett tag och sen gick vi hem till mig och fikade och pratade. Han var trevlig men jag kände att det inte var något mer än så. Men han kan vara en bra killkompis i alla fall.
Jag är inte rädd för att ta kontakt med nya människor, men när det blir fler så blir jag lite blyg och vet inte vad jag ska säga. Så nu gick det bra i alla fall.

Har ni hittat en partner via en blinddejt någon gång? Berätta i kommentarsfältet.

RSS 2.0