Mer hälsosam

De senaste dagarna har jag börjat gå lite längre promenader och går lite fortare. Det är så skönt när man har gått en rask promenad och kommer in och är alldeles svettig. Då är det skönt att ta en dusch och man känner sig som en ny människa.
Har även börjat äta frukost som jag annars har slarvat med. Detsamma gäller lunchen, har slarvat mycket även där. Men nu äter jag både frukost, lunch  och middag - som oftast är vegetariskt. Jag ska försöka att äta lite fisk  en gång i veckan. Äter även ägg, och mjölkprodukter men får se hur länge jag äter detta. Ja vegetariskt kommer jag att fortsätta med, det är både gott, nyttigt och mättande.
Kan ni tänka er att jag har slutat att äta godis, jag som har ätit ca 200 g choklad varje dag. Det är nu 4:e dagen utan choklad. Det är på grund av min ändrade kosthållning som jag inte vill äta nåt mer godis.
 Igår och idag har jag varit på en morgonpromenad innan jag åt frukost. Tänk att  klockan 8.30 på en lördag morgon gå ut och ta en snabb promenad, men jag var absolut inte ensam  på min promenad, det var några som gjorde liksom jag, motionerade på morgonen.

Promenad, sol och vinbär

Idag har det varit sol och varmt. Så jag gick min 40 minuters promenad och sen bara in och duscha och äta lite lunch och så ut på badstranden. Solade i 2½ timme. Det var skönt, inte så där jättevarmt men ändå varmt.

Har just varit ut och plockat lite vinbär, det finns några buskar utanför huset där jag bor. Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra utav dem, men nåt blir det. De är goda att ha i fil och visst kan man baka en vinbärskaka men jag äter nyttigare nu och vill inte äta så mycket fett och kolhydrater nu. Vill gå ner några kilon, hoppas att jag lyckas med det.

Sensommarpromenad

Nu ikväll var jag och gick en promenad, det var så varmt och soligt ute.Gick och satte mig lite längre bort, kanske 1½-2 km från mig, pe en brygga och såg ut mot stan och vattnet. När jag gick så pratade jag med Gud hela tiden, om vad jag känner och tycker.
På vägen hem försökte jag att springa lite, men det var lite jobbigt men ändå ganska så skönt.

Ja jag vet att jag inte skriver så mycket nu i bloggen. Har bara inget att skriva om.

Noliamässan i Piteå

Idag har jag varit till Noliamässan i Piteå. Åkte buss dit och *A* hämtade mig vid busstationen och vi åkte sen till Mässan. For sen till deras stuga och åt mat. Sen skjutsade de mig hem. Det var inte så mycket som intresserade mig men det är alltid gått att smaka på olika bröd, honung mm.
Det är inte så ofta som jag är där men det är kul när det är mycket folk.

I helgen var jag också på Luleåkalaset, både torsdag och fredag. Såg bla  E-type och en gospelkör.

RSS 2.0